• Laser Snijden en Graveren

    Laser Snijden en Graveren

Metal lasers

Metal lasers

De Metaal lasers zijn net als onze lijnen CO2 en Portaal lasers geschikt voor het lasersnijden en lasergraveren van vele soorten materialen. Ook hier wordt gebruik gemaakt van een CO2 buis, waardoor dezelfde range aan producten bewerkt kunnen worden.

Lees meer

Laser 4060

Laser 4060

WIA Educational biedt naast de de WIA Lasermachine (tafelmodel) ook de WIA Lasermachine 4060. Deze lasermachine is zeer geschikt voor het onderwijs: betaalbaar, makkelijk in gebruik, educatieve software, uitgebreid lesmateriaal, complete installatie en ondersteuning.

Lees meer

Laser 6090

Laser 6090

WIA Educational biedt naast de WIA Lasermachine 4060 ook de WIA Lasermachine 6090 aan. Deze lasermachine is zeer geschikt voor het onderwijs: betaalbaar, makkelijk in gebruik, educatieve software, uitgebreid lesmateriaal, complete installatie en ondersteuning.

Lees meer

Laser 90130

Laser 90130

WIA Educational biedt naast de WIA Lasermachine 6040 ook de WIA Lasermachine 90130 aan. Deze lasermachine is zeer geschikt voor het onderwijs: betaalbaar, makkelijk in gebruik, educatieve software, uitgebreid lesmateriaal, complete installatie en ondersteuning.

Lees meer