Support

Update- en supportabonnement Het afsluiten van een update- en supportabonnement is niet verplicht, maar wel zeer aan te raden. Met een update- en supportabonnement geniet u namelijk o.a. de volgende voordelen:
  • U bent verzekerd voor het onverhoopt kwijtraken of beschadigd raken van de software.
  • U ontvangt jaarlijks een nieuwe update van de software, waardoor de software bijvoorbeeld compatible is en blijft met alle laatste besturingssystemen zoals Windows 10 en ook geschikt is voor breedbeeldgebruik.
  • U ontvangt met een software update- en supportcontract daarnaast jaarlijks een update van het lesmateriaal en u kunt gebruik maken van de telefonische helpdesk.
  • In de nieuwste software updates worden zelfs filmpjes opgenomen, om het voor de leerling nog duidelijker en aantrekkelijker te maken. Bij veranderingen binnen de school, zoals bijvoorbeeld de invoering van een nieuw netwerk of nieuwe computerapparatuur bent u ervan verzekerd dat de software blijft draaien.Voor meer informatie over update- en supportabonnementen kunt u mailen naar: ger@wiaeducational.nl
Voor aanvragen voor update- en supportabonnementen en trainingen, of overige vragen kunt u ons hier een bericht sturen:

    Helpdesk Voor hulp bij het gebruik van onze software programma’s en het oplossen van problemen kunnen houders van een update- en supportabonnement telefonisch contact opnemen met onze Helpdesk. Tevens kan er hier een bericht worden geplaatst. ​ De helpdesk is te bereiken van maandag t/m donderdag van 8:30 tot 17:00 en op vrijdag van 9:00 tot 17:00u. Het telefoonnummer van de helpdesk is (010) 501 13 13. ​ On-line support Indien u problemen heeft met de software, kunt u hier Teamviewer downloaden, en ons opbellen. Op deze manier kunnen we uw probemen snel en gemakkelijk verhelpen. Downloads U kunt op deze pagina ook onze software en lesmateriaal downloaden, als u daarvoor een wachtwoord heeft. Ga hiervoor naar downloads. Training Om te kunnen waarborgen dat onze werkplekken op de juiste manier en plezierige wijze worden toegepast, verzorgen wij ook trainingen. Indien u zich aan wilt melden voor één van onze trainingen, kunt u dat doen door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Meer informatie over onze trainingen kunt u vinden op onze trainingen pagina.