3D-Printers

  • Cubicon 3D-Printers
    Wanneer het gaat om 3D-printing is Cubicon niet meer uit het onderwijs landschap weg te denken. De printers van Cubicon spelen een belangrijke rol in de groeiende populariteit van compacte 3D Printers. Maakt u regelmatig met uw leerlingen 3D-prints of bent u van plan om dit te gaan doen, dan is investeren in een Cubicon 3D Printer een uitstekende keuze.
Cubicon Style Plus

Cubicon Style Plus

WIA Educational levert de Cubicon 3D-printers. Deze 3D-printers zijn zeer geschikt voor het onderwijs: Moderne en betaalbare desktopprinter voor veeleisende toepassingen. De Style Plus is de kleinste versie van de bekende Cubicon reeks en beschikt naast Wifi over een HEPA-filter voor een geur en stof vrije ruimte. Tevens hebben alle Cubicons een zelf lossend en volledig zelfstandig kalibrerend printbed om te zorgen voor maximaal gebruiksgemak en comfort. Voor de Cubicon printers is een breed assortiment filamenten beschikbaar.

Lees meer


Cubicon Single Plus

Cubicon Single Plus

WIA Educational levert de Cubicon 3D-printers. Deze 3D-printers zijn zeer geschikt voor het onderwijs: De Cubicon Single Plus is een professionele desktop printer met een aantrekkelijk ontwerp en ook daadwerkelijk goed staat op ieder bureau. De printer beschikt over mogelijkheden waaronder het eenvoudig vervangen van de messing nozzles. Naast de Wifi heeft deze printer een HEPA-filter voor een geur en stof vrije ruimte. Tevens hebben alle Cubicons een zelf lossend en volledig zelfstandig kalibrerend printbed om te zorgen voor maximaal gebruiksgemak en comfort. Voor de Cubicon printers is een breed assortiment filamenten beschikbaar.

Lees meer


Cubicon Style Neo

Cubicon Style Neo

WIA Educational levert de Cubicon 3D-printers. Deze 3D-printers zijn is zeer geschikt voor het onderwijs: Moderne en betaalbare desktopprinter voor veeleisende toepassingen De Style Neo is de nieuwste en uitgebreidste versie van de bekende Cubicon reeks. De printer beschikt over mogelijkheden waaronder het eenvoudig vervangen van de messing nozzles. Naast de Wifi heeft deze printer een HEPA-filter voor een geur en stof vrije ruimte. Tevens hebben alle Cubicons een zelf lossend en volledig zelfstandig kalibrerend printbed om te zorgen voor maximaal gebruiksgemak en comfort. Voor de Cubicon printers is een breed assortiment filamenten beschikbaar.

Lees meer


Cubicon Prime

Cubicon Prime

De Cubicon Prime 3D Printer is een ideale printer voor beginners. Deze printer heeft een auto Nozzle Leveling Direct extruder, en de printer werkt met verschillende filamenten zoals PLA/TPU. Kenmerken: * Makkelijk zelf in elkaar te zetten printer (10 boutjes) * Geschikt voor o.a. PLA en TPU * Full auto leveling * Verwarmd & zelflossend printbed * Snel-wisselen van nozzles. * Bediening d.m.v. 3.5” kleuren aanraakscherm met aanvullende informatie

Lees meer


Cubicon Optimus

Cubicon Optimus

De Cubicon Optimus C23Z 3D Printer is een ideale printer voor het onderwijs en de maakindustrie. * Super makkelijk vervangbare extruder en nozzle. * Ongeëvenaarde prestaties. * Automatisch nivelleringssysteem en verschillende materialen. * Perfecte veiligheid drievoudig HEPA filtratiesysteem en gesloten kamer.

Lees meer