Nieuws

Open Huis WIA Educational live demonstraties van onze Werkplekken

Na de eerste twee succesvolle edities vorig jaar WIA Educational nogmaals een Open Huis op donderdag 6 en vrijdag 7 juni a.s. U bent van harte welkom om ons vrijblijvend te bezoeken en de nieuwste werkplekken in actie te zien. Dit doen we in samenwerking met en op locatie van onze partner van de WIA Werkplek Fiber Laser Metaal in Hendrik-Ido-Ambacht. Uiteraard is de toegang geheel gratis en kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken met al onze werkplekken. Via onderstaand formulier kunt u zich direct aanmelden en maakt u tevens kans op een 3D Printer. Bij uw komst krijgt u ook onze nieuwe poster voor bij u in het lokaal.

Lees meer en meld u direct aan >>>WIA Educational biedt als onderdeel van Widenhorn een unieke schakel tussen industrie en onderwijs

Overname WIA Educational door Widenhorn
Anco, Bert en Henriëtte Euser tijdens het tekenen van het contract

Op 24 mei 2022 heeft Anco Euser de aandelen WIA Educational van zijn vader Bert overgenomen en daarmee komt dé specialist in Technische Educatieve werkplekken onder de vleugels van familiebedrijf Widenhorn. “Een moeilijke beslissing, maar uiteindelijk was het de enige juiste keuze”, vertelt Anco.

Lees het gehele artikel >>>