Nieuws

WIA Educational toont educatieve oplossingen tijdens Landelijke Dag Platform vmbo BWI

WIA Educational is ook op de 22e Landelijke Dag vmbo BWI aanwezig met passende educatieve oplossingen als lasersnijden, CNC-frezen en 3D printen. Deze dag vindt deze keer plaats in Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Na in september in het Spoorwegmuseum het schooljaar gestart te zijn, gaan we nu samen met u er op woensdag 1 juni weer een fantastische dag van maken!

We nodigen u van harte uit de inspirerende en informatieve Landelijke Studiedag BWI bij te wonen op:

Woensdag 1 juni a.s. in Vogelpark Avifauna, Hoorn 59, Alphen aan den Rijn

Aanmelden kan op de website van vmbo BWI. U bent welkom op de Landelijke Studiedag vanaf 9:15. De opening is om 10.00 uur en de dag duurt tot 16:15.

Graag tot ziens op 1 juni in Alphen aan den Rijn. We ontmoeten u graag!

NOT 2019

We hebben een zeer succesvolle NOT beurs gehad in de jaarbeurshallen. De NOT is dé beurs voor nieuwe technologieën in het onderwijs. Onderwijsprofessionals kunnen op de beurs terecht om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen op onderwijsgebied. Ruim 400 exposanten bieden op deze beurs technologische onderwijsinnovaties aan.
Onze stand werd druk bezocht en er was veel belangstelling voor alle werkplekken nieuwe technologie. We hebben met veel plezier diverse demonstraties gegeven van onder andere onze 3D print-werkplekken en laserwerkplekken. Wilt u meer informatie over onze werkplekken, neem dan contact met ons op!


TechEvent Corlaer college groot succes!

Op 30 november hebben wij meegedaan met het Tech event 2018 op het Corlaer college. Een zeer geslaagde dag waar 450 leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool meegedaan hebben aan de bedrijvenmarkt en verschillende workshops.

Tijdens de workshops konden de leerlingen kennismaken met alle vormen van de techniek.

Waaronder bij ons met de werkplek Laser Snijden en graveren. En de werkplek 3D printen.


Internationale techniek conferentie goed voor WIA

De werkplekken die te bewonderen waren zijn:

Bekijk hier het verslag van het event.