Boven Frezen

 

WIA BOVENFREZEN

met de

Goldstein CNC Bewerkingscentrum 1300A

De WIA-boven freesmachine levert perfecte prestaties in combinatie met het uiterst krachtige V Carve Pro Cad Cam systeem. De freesmachine is van Engelse makelij, de machine is zwaar uitgevoerd zodat een super strak freesbeeld ontstaat. Het besturingssysteem is van het beproefde NK 105 met controller.

               

De machine heeft een zeer zwaar stabiel frame voor een rustig freesbeeld. De machine heeft duitse besturingselementen van o.a. Schneider Igus bekabeling. De machine beschikt over drivers en stapper motoren voor supersnelle en nauwkeurige bewegingen. De machine een ook een multifunctionele vacuüm tafel met multi zone activering via de kleppen op de voorzijden.

de machine is geschikt voor gereedschap houders van het type Iso 30/ER32 spantangen en geschikt voor gereedschap lengte meet systeem.

Om uw machine aan te sturen kunt u gebruik maken van uw eigen vertrouwde tekenpakket, vervolgens moet u te tekening omzetten naar DWG of DXF.

Deze tekening kunt u vervolgens in het CAD/CAM pakket importeren en omzetten naar de machine taal (G code) waar elke CNC machine op werkt.

Belangrijk om te onthouden

  • Betaalbaar
  • Makkelijk in gebruik
  • Inclusief lesmateriaal
  • Inclusief installatie en training.

      Specificaties WIA bovenfrees

 

afmeting werkgebied

X 1300mm, Y 1300 mm, Z 200 mm

Afmeting machine

B 1830 x L 2100 x H 1720 mm

Freesmotor

3,0 kW , 18000 tpm max

Watergekoelde motor

Aansluiting

230V/50Hz 16Amp traag

Vacuümpomp

2,2 Kw

Informatie aanvragen