VR lassen

Inleiding De WeldTrainer simulator is ontwikkeld ter ondersteuning in de wereld van las trainingen voor de beroepsopleiding. De simulatie gemaakt met gespecialiseerde geavan-ceerde technologie en elektro-magnetisch realtime motion tracking systemen. Door gebruik van de Weldtrainer Simulator bevind de cursist zich in een complete 3D omgeving van hoogwaardige simulatie in de virtuele werkplaats waar iedereen kan leren lassen in real-time volgens dezelfde manier als in de echte traditionele las opleiding.

Alle gebruikers/cursisten worden ondergedompeld in een 3D weergave van het daadwerkelijke lassen in workshops weergegeven in de Carl ZEISS® -HD OLED- 3D-bril en elke vorm van externe weergave in dezelfde tijd, wanneer de gebruiker zijn hoofd positie verplaats, lokaliseerd de simulatie de plaats van visualisatie in real-time en de coördinatie van de rechter/linker hand de plaats van las brander tang of elektrode.

De Weldtrainer simulator wordt gevoed door een extreem wiskundig precessor voor de perfecte simulatie in real-time om de de uitvoering van elke actie van de student weer te gegeven in real-time. De aspecten en de lay-out van lassen en uitvoeringen is een 100% weergave van de juiste acties en omgeving configuratie zonder enige vorm van voor gedefinieerde scripts of gedrag.

De WeldTrainer simulator simuleert MMA en MIG/MAG lassen.

De MMA las oefeningen zijn inclusief de simulatie met beklede elektroden van 2,5 mm, 3,25 mm en 4,00 mm.Het MIG/MAG lassen is geschikt om te oefenen met 0,8 mm, 1,00 mm en 1,2 mm massieve/gevulde lasdraad op dit moment, maar vele upgrades zijn in aanbouw met aluminium en roestvrij staal, bud welding … de las simulator maakt het mogelijk om alle lastechnieken te creëren via verschillende modules en een onbepaald aantal oefeningen in te voeren voor praktijk/realistische las situaties.

Informatie aanvragen