Vorkheftruck

Tenstar Simulator

Combinatie simulator

De Tenstar is een combinatie simulator waarop een uitgebreid assortiment van machines kan worden gesimuleerd. Denk hierbij aan een graafmachine, heftruck, verreiker, vrachtwagen en nog veel meer. 

Universele basis


Kenmerk van deze serie is dat alle simulatoren op dezelfde basisunit gei╠łnstalleerd kunnen worden. Een aantal simulatoren kunnen met dezelfde bediening worden gebruikt. Hierbij hoeft dan uitsluitend de software te worden aangepast.

Software inclusief bediening


Voor sommige simulatoren wordt een set pedalen en bedieningshendels bij de software geleverd aangepast aan de te simuleren machine.

Statisch of dynamisch platform


Voor de basisunit kan gekozen worden voor een statische of een dynamische opstelling waarbij de bewegingen die de machine maakt door de werkzaamheden, gesimuleerd worden door de stoel van de bestuurder te laten bewegen.

Meerdere beeldschermen


Afhankelijk van de simulator en de training kunt u kiezen uit het aantal beeld schermen.

Touchscreen voor het bedienen van de simulator


De simulator wordt standaard uitgerust met een touchscreen waarop de bestuurder de verschillende simulatoren en opties kan starten en configureren.

Volledig configureerbaar

Via een gebruiksvriendelijke interface is de simulator op zeer veel punten te configureren. Denk hierbij aan de feedback van het stuur, de intensiteit van het dynamische platform en de toewijzing van de bedieningsfuncties.

Tevens kan de toegang van de verschillende lessen worden beheerd in het leerling volgsysteem.

Informatie aanvragen