Kassa

Inleiding De kassawerkplek van WIA Educational is een gebruiksvriendelijk, eenvoudig, overzichtelijk kassasysteem met gemakkelijke toegang tot verscheidene rapportagemogelijkheden. Het kassasysteem biedt een betrouwbare oplossing waar u weinig werk aan heeft. WIA Educational levert een complete oplossing: hardware, software, lesmateriaal, installatie en training.

De software is erg gebruiksvriendelijk en hierdoor ideaal geschikt voor het onderwijs.

Inhoud De WIA Kassawerkplek is een geïntegreerd systeem, dit wil zeggen dat hardware en software één geheel vormt. De combinatie van educatieve software en industriële hardware, zonder traditionele harde schijf, betekent voor u een betrouwbare en stabiele totaaloplossing. Wat design betreft mag deze ook gezien worden. Het systeem wordt ook in de handel gebruikt, zodat u beschikt over een moderne oplossing, die de leerling ook in de praktijk tegen zal komen.

De beheersomgeving van de WIA Kassasoftware is volkomen identiek aan de Windows gebruikersinterface.

U bent zelf in staat om o.a. producten aan te maken, prijzen te wijzigen of opties te selecteren.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een apart programma om zelfstandig al uw gegevens in te voeren.

Beschikt u over meer dan één kassa in een netwerk dan heeft de software een bijkomende troef. Alle gegevens zijn gelijk in alle terminals, bij een eventuele storing kan altijd verder gewerkt worden met de overige terminals.

Belangrijk om te onthouden

  • U kunt makkelijk gebruik maken van verschillende databases
  • Volledig compatible met o.a. de methodes van Link2, Tendens, Dubbelklik en Aandeslag voor zowel Technologie als Handel & Administratie ( Economie )
  • Verscheidene uitbreidingmogelijkheden
  • Uitgebreid lesmateriaal
  • Het systeem wordt naar uw wensen ingericht
  • Inclusief installatie en training

Informatie aanvragen