Meten met dataloggers

Inleding
WIA Educational biedt het onderwijs de volgende oplossingen op het gebied van dataloggers:

Temperatuurmeter
Handmeter met ingebouwde datalogger voor gelijktijdige meting van twee temperaturen m.b.v. NiCr-Ni elektroden. Voorzien van opslagmogelijkheid voor maximaal 250 meetpunten en RS232 interface voor aansluiting op computer.

PH-meter
Handmeter met ingebouwde datalogger voor gelijktijdige meting van pH, potentiaal en temperatuur. Voorzien van opslagmogelijkheid voor maximaal 250 meetpunten en RS232 interface voor aansluiting op computer. Het apparaat wordt geleverd inclusief elektrode.

Geleidbaarheidsmeter
Handmeter met ingebouwde datalogger voor gelijktijdige meting van geleidbaarheid, temperatuur en concentratie. Voorzien van opslagmogelijkheid voor maximaal 250 meetpunten en RS232 interface voor aansluiting op computer. Het apparaat wordt geleverd inclusief elektrode.

Zuurstofmeter
Handmeter met ingebouwde datalogger voor gelijktijdige meting van zuurstofconcentratie, verzadiging, temperatuur en luchtdruk. Voorzien van opslagmogelijkheid voor maximaal 250 meetpunten en RS232 interface voor aansluiting op computer. Het apparaat wordt geleverd inclusief elektrode.

‚ÄčLuxmeter
Handmeter met ingebouwde datalogger voor gelijktijdige meting van lichtintensiteit tot 300klx. Voorzien van opslagmogelijkheid voor maximaal 250 meetpunten en RS232 interface voor aansluiting op computer.

WIA software
Met onze software kunnen metingen met deze dataloggers zorgvuldig worden vastgelegd en vergeleken.Informatie aanvragen