• Automatisering

    Automatisering

Smart Home

Smart Home

Leer nu programmeren met de nieuwste smart home technologie Combineer verschillende protocollen Wifi – Zigbee – Z Wave Produkten bedienen door spraak,beweging, schakelaars of tijd.

Lees meer

WarmtePomp Werkplek

WarmtePomp Werkplek

Het doel van de werkplek is om leerlingen op een eenvoudige manier kennis te laten maken met een warmtepomp en de werking ervan en hoe de warmte ontstaat. Momenteel leren veel studenten nog steeds over het onderhoudt en installatie van een gasketel maar in de praktijk wordt steeds meer warmtepompen geïnstalleerd, hierdoor is er een tekort aan goed personeel. Daarom is het belangrijk dat de warmtepomp technologie toegankelijker wordt om voor iedereen te leren. Uit ervaring en onderzoek blijkt dat studenten sneller leren door dingen in de praktijk te ervaren ( te zien, te meten, te voelen). Op onze warmtepomp werkplek staat de laatste nieuwe Daikin Altherma 3M warmtepomp, deze kan koelen en verwarmen. Verder hebben we op de werkplek een huis installatie gesimuleerd met vloerverwarming, thermostaat en een kraan. Op deze manier kunnen de studenten zien en ervaren hoe in de praktijk huisinstallatie wordt aangesloten. Verder is er een mogelijkheid om je computer aan de warmtepomp te koppelen om het onderhoudt te doen en verschillende metingen uit te voeren. Verder leveren wij niet enkel een warmtepomp maar verzorgen wij ook de installatie, support, onderhoudt en training een docenten inclusief lesmateriaal voor de studenten om te leren over de warmtepompwerkplek.

Lees meer

Domotica

Domotica

Domotica is een samentrekking van het Latijnse “domus” (Latijn voor ‘huis’) en informatica (‘Tica’ staat voor automatisatie). Domotica is een geïntegreerd systeem dat alle (elektrische) apparaten in en om de woning bedient en beheert.

Lees meer

Programmeren

Programmeren

Zowel vanuit de politiek als het bedrijfsleven wordt aangedrongen op meer aandacht voor het programmeren in Arduino. In het onderwijs wordt er ook steeds meer aandacht aan het programmeren besteed.

Lees meer

Robotica

Robotica

De WIA Mover 4 is een robotarm die speciaal is ontworpen om aan de behoeften van scholen te voldoen. Deze WIA Mover 4 is uitermate geschikt voor het onderwijs.

Lees meer