• Automatisering

    Automatisering

Smart Home

Smart Home

Leer nu programmeren met de nieuwste smart home technologie Combineer verschillende protocollen Wifi – Zigbee – Z Wave Produkten bedienen door spraak,beweging, schakelaars of tijd.

Lees meer

Domotica

Domotica

Domotica is een samentrekking van het Latijnse “domus” (Latijn voor ‘huis’) en informatica (‘Tica’ staat voor automatisatie). Domotica is een geïntegreerd systeem dat alle (elektrische) apparaten in en om de woning bedient en beheert.

Lees meer

Programmeren

Programmeren

Zowel vanuit de politiek als het bedrijfsleven wordt aangedrongen op meer aandacht voor het programmeren in Arduino. In het onderwijs wordt er ook steeds meer aandacht aan het programmeren besteed.

Lees meer

Robotica

Robotica

De WIA Mover 4 is een robotarm die speciaal is ontworpen om aan de behoeften van scholen te voldoen. Deze WIA Mover 4 is uitermate geschikt voor het onderwijs.

Lees meer

Duurzame energie

Duurzame energie

In het kader van duurzaamheid en de laatste ontwikkelingen op energiegebied, leveren wij de werkplek duurzame energie. Hierin leert de nieuwe generatie om te werken met duurzame energiebronnen, die een belangrijke plaats zullen innemen in de toekomst.

Lees meer

Meten met dataloggers

Meten met dataloggers

WIA Educational biedt het onderwijs oplossingen op het gebied van dataloggers.

Lees meer