VMBO

Ingenieuser
WIA Educational heeft op dit moment in totaal zo’n dertig werkplekken beschikbaar, terwijl een tiental nieuwe wordt ontwikkeld. De werkplekken worden in verschillende vormen van onderwijs ingezet, echter met op de doelgroep toegesneden trainingsstof. Voor het VMBO worden werkplekken Nieuwe Technologieën aangeboden voor alle tien profielen (basis/kader) en vakcollege.

Voor het voorbereidend beroepsonderwijs (VMBO) is de keuze gemaakt voor ruim 30 werkplekken. Zie hiervoor onderstaand schema.

Bij de hands-on training Nieuwe Technologieën worden de trainingsopgaven t.z.t. in een digitale leeromgeving  aangeboden (via cloud).

Werkplekken voor het VMBO
Op deze pagina vind u de werkplekken die wij voor het VMBO leveren.
Onze producten sluiten aan bij de vernieuwingsplannen binnen het VMBO, wat ze een goede investering voor de toekomst makent. Tevens zijn veel van onze werkplekken inzetbaar in meerdere profielen, waardoor ze veelvuldig gebruikt kunnen worden, en praktijklokalen voor meerdere profielen mogelijk zijn.​

Zou u graag een werkplek willen die hier nog niet vermeld staat? Meld het ons, en wij zullen uitzoeken wat de mogelijkheden zijn.