Training

Train de trainers
Bij elke werkplek hoort een training van de docenten en systeembeheerder. In alle offerten van WIA wordt dit meegenomen. Het deelnemen aan deze training is niet alleen van belang voor het geven van lessen aan leerlingen, maar ook voor het effectief gebruik maken van de telefonische help-desk van WIA Educational.

Geautoriseerd trainingcentrum
Naast een excellente service is een gedegen opleiding van docenten/opleiders van groot belang voor een succesvol gebruik van software en werkplekken. WIA Educational heeft een zeer divers en uitgebreid trainingsprogramma voor al haar oplossingen. Ons eigen trainingscentrum biedt ruimte aan maximaal 10 cursisten.​

On-site training
Om tot een snelle invoering van de werkplekken te komen biedt WIA Educational ook de mogelijkheid voor on-site training. Afhankelijk van gekozen werkplekken, de omvang van de groep, alsmede de achtergrond van de docenten kan deze training in één, twee of drie dagen worden gegeven.

Certificering
Na het succesvol afronden van een cursus of training, ontvangt elke deelnemer een certificaat met daarop vermeld de modulen die zijn afgerond.

Cursusprogramma
De inhoud, data, kosten en tijden van de verschillende trainingen worden altijd in overleg met u samengesteld. Als u meer wilt weten over ons cursusprogramma, kunt u een e-mail sturen aan info@wiaeducational.nl